Belec

Dvanaest zvjezdica na bisernici za projekt “Hajd’ u kolo dječice!”

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

U prosincu završetkom projekta “Go, go, NGO!” i svečanom dodjelom priznanja nije stao rad KUD-a Belec u projektnom smislu. Vodstvo KUD-a Belec odavno je shvatilo da jedan od najglavnijih načina na koji se može financirati udruga je prijava na mnoge natječaje i nadati se da će biti odobreni neki od projekta. Tako je i projekt “Hajd’ u kolo dječice” odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja došao u pravo vrijeme i to završetkom projekta “Go, go , NGO!” Jedan od rezultata koji su postignuti na projektu “Go, go, NGO!” je i suradnja sa partnerskim KUD-ovima koji su sudjelovali u projektu. Tako je i voditeljica novog projekta ” Hajd’ u kolo dječice!” članica KUD-a Konjšćina gospođa Ines Bručić, koja je ujedno i učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi Belec. Osnovna škola Belec je prepoznala kvalitetu rada KUD-a Belec te prihvatila partnerstvo na projektu “Hajd’ u kolo dječice!”

Dobre želje i vjetar u leđa sudionici projekta “Go, go, NGO!” poželjeli su novom projektu i prigodnim poklonom i to “europskom” bisernicom.  Naime izrađena je bisernica sa dvanaest zvjezdica koja predstavlja logo Europske unije kao podsjetnik na NGO! projekt.

.15302401_10154791325779855_2081916495_o

Nakon razmjenjivanja poklona projekt “Hajd’ u kolo dječice!” počeo je sa prvim aktivnostima. U srijedu 7. prosinca 2016. godine potpisan je ugovor između Ministarstva znanosti i obrazovanja i Kulturno umjetničkog društva Belec. U petak 9. prosinca 2016. godine počelo je prikupljanje sudionika projekta te su nakon upoznavanja roditelja sa projektom potpisane i prve suglasnosti i izjave o sudjelovanju na projektu “Hajd’ u kolo dječice!”

Krajem tjedna planirana je i prva radionica sa svim sudionicima, a planirana aktivnost je izrada tradicionalnog ukrasa licitara. Nadamo se da će se dobro zabaviti i puno naučiti!

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Dvanaest zvjezdica na bisernici za projekt “Hajd’ u kolo dječice!”