Belec

3. izvještajna Skupština KUD-a Belec

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

KUD Belec održao je 3. izvještaju Skupštinu 30.12.2016. godine na kojem je prihvaćen Financijski plan i Plan rada za 2017. godinu. Planovi svih sekcija opsežni kao i do sada. Nadamo se da će KUD Belec  u 2017. godini poslovati uspješno kao i u 2016. g.

Kroz Izvješće o radu i financijsko izvješće bilo je vidljivo da KUD Belec posluje transparentno te su članovi Skupštine dobili objašnjenje za svaku stavku i kroz medijske pojavnosti vidjeli rad KUD-a tokom cijele 2016. godine.

Odluke prihvaćene na ovoj izvještajnoj Skupštini odnose se na smanjenje članarine i prelazak na jednostavno knjigovodstvo. Obje odluke vrlo su važne, a posebice Odluka o smanjenju članarine. Nadamo se da će to olakšati rad u KUD-u jer su visoke članarine uvijek bile kamen spoticanja te dovodile do problema sa odustajanjem članova. U svakom slučaju da bi Udruga počela sa radom trebalo je puno odricanja svih članova na čemu se predsjednica zahvalila i naglasila kako će vodstvo KUD-a i dalje pokušati raditi na tome da se članarine dodatno smanje.

Dodatno je evaluiran projekt „Hajd u kolo, dječice!“ te trenutna faza u izvršenju projekta. Predsjednica je u ime UO i svih članova KUD-a čestitala voditeljici projekta Ines Bručić i objasnila prisutnima da je ovaj projekt proizašao iz partnerstva sa KUD-om Konjšćina na našem provedenom projektu Go, go, NGO!, što je još jedan veliki pokazatelj njegove uspješnosti.

Tomislav Bočkaj jednoglasnom odlukom Skupštine imenovan je za novog člana Nadzornog odbora KUD-a Belec. Ostale teme i rasprave vidljive su iz Zapisnika sa Skupštine koji se nalazi u prilogu.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u radu te da svojim konstruktivnim prijedlozima i nesebičnim radom pridonose čitavoj zajednici.

Zapisnik

Odluka o smanjenju članarine

Odluka o prelasku na jednostavno knjigovodstvo

 

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za 3. izvještajna Skupština KUD-a Belec