Belec

Poziv novim članovima

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

Pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti folklorom i tradicijom našeg dijela Zagorja i upoznati kulturu i tradiciju drugih dijelova Hrvatske i svijeta da se priključe u rad KUD-a Belec kao aktivan ili podupirući član. Sve informacije i kontakte možete naći na našim web stranici ili na oglasnoj ploči KUD-a Belec .

Svake godine nastupamo na raznim manifestacijama na području grada Zlatara i u cijeloj Županiji, a tu su i neizostavna putovanja i gostovanja van Krapinsko zagorske županije (Vrbovsko, Januševec, Opatija, Kutina, Dugo selo itd.). Ove godine ćemo uz planirane nastupe vjerojatno posjetiti i Jadransku obalu.

Nadamo se da će budućim i sadašnjim članovima KUD-a biti malo lakše sudjelovati u radu KUD-a  obzirom da je Skupština donijela Odluku o smanjenu članarine, a vodstvo KUD-a radi na tome da se članarina još više smanji. Trenutno smo prijavljeni na nekoliko natječaja, a u planu su dvije prijave u skoro vrijeme. Nakon projekta Go, go, NGO!, projekta na Zagorskom vodovodu, projekta Hajd’ u kolo, dječice! koji se trenutno provodi, pokazalo se da je KUD Belec vrlo uspješan u provođenju projektnih aktivnosti.

Stoga ukoliko želite sudjelovati u bilo kojoj od aktivnosti naše udruge koja je proglašena kao jedna od najaktivnijih udruga na području grada Zlatara i time obogatiti kulturni život ovog dijela Zagorja  javite nam se. Veselimo se dolasku svakog novog člana, a jedini uvjet je osmijeh na licu.

 

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Poziv novim članovima