Belec

Veseli rođendan KUD-a Belec

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

Vatrogasni dom u Belcu i ovog je puta bio premalen za sve ljubitelje folklora. KUD Belec je na svojstven način proslavio svoj treći rođendan. Na samom početku programa prisutne je pozdravila  i čestitala rođendan, svim članovima KUD-a, zamjenica župana gđa. Jasna Petek koja je izrazila čuđenje da KUD Belec slavi tek 3. rođendan, a iza sebe ima toliko ostvarenih aktivnosti.

U kulturnom dijelu programa nastupile su sve sekcije KUD- a Belec, a  najveće iznenađenje bili su mali tamburaši kojima je to bio i prvi javni nastup. Mali tamburaši  oformljeni su u sklopu projekta “Hajd´u kolo, dječice!” koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa a provodi u partnerstvu sa OŠ Belec. Nakon samo par mjeseci uspjeli su uvježbati skladbu “Rukavice” i s njom hrabro nastupiti na 3. Danu KUD-a Belec.

U sklopu projekta “Hajd’ u kolo dječice!” organiziran je Dan otvorenih vrata, izložene su fotografije sa radionica projekta te je postavljena prigodna izložba unikatnih predmeta etno sekcije KUD-a

Svoj doprinos bogatom programu manifestacije dali su i gosti iz Pregrade izvedbama tamburaša, pjevača i  izvedbom plesne koreografije. Nakon samog programa druženje se nastavilo do dugo u noć. Dragim gostima iz Pregrade se ovim putem zahvaljujemo na prekrasnom nastupu te na još ljepšem druženju nakon nastupa. Sigurni smo da će se uskoro nastaviti suradnja između KUD-a Pregrada i KUD-a Belec.

Na kraju uz pozdrave i čestitke predsjednice Martine Koledić svim gostima i članovima KUD-a Belec, prisutnima se  obratila i dogradonačelnica grada Zlatara gđa. Jasenka Auguštan Pentek.

Zahvaljujemo još jednom svima koji su svojim prisutnošću uveličali ovaj, za članove KUD-a Belec, veliki događaj  i vidimo se dogodine na 4. Danu KUD-a Belec.

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Veseli rođendan KUD-a Belec