Belec

Ponovni susret dva najsjajnija bisera…

Kako je bivši gradonačelnik gosp. Majdak rekao da je Zlatar biserna ogrlica, a u njoj najsjajniji biser Belec tako će se taj najsjajniji biser susresti ponovo  sa biserom našeg mora… Opatijom bajnom!

Nakon nepune dvije godine KUD Belec ponovo nastupa u Opatiji. KUD Belec pozvan je da predstavi kulturnu baštinu Hrvatske na  gala večeri u sklopu 69. Svjetske skupštine i Međunarodne konferencije organizacije OMEP u hotelu Milenij 22. lipnja 2017. godine

OMEP (Organisation Mondiale pour l’Education Préscolaire) je međunarodna, nevladina i neprofitna organizacija koja se bavi svim aspektima odgoja i obrazovanja u ranom djetinjstvu. Osnovana je 1948. godine. OMEP brani i promiče prava djece na odgoj i obrazovanje u svijetu i podržava aktivnosti koje poboljšavaju dostupnost visoko kvalitetnog obrazovanja i skrbi za djecu.

OMEP Hrvatska osnovan je 19. svibnja 2011. te primljen u članstvo Svjetske organizacije u srpnju 2011. na Svjetskoj skupštini OMEP- a u Hong Kongu.

Iznimna nam je čast nastupiti na tako važnom događaju i veselimo se ponovnom susretu sa Opatijom koju će uskoro posjetiti i dječica iz KUD Belec…

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Ponovni susret dva najsjajnija bisera…