Belec

A tek nam je četiri

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

Prošle subote, 17. veljače 2018, članovi KUD-a Belec sudjelovali su na 2. izbornoj i redovnoj izvještajnoj Skupštini KUD-a Belec.

Skupština je započela pozdravnom riječju predsjednice KUD-a Martine Koledić i dobrodošlicom prisutnima u ime Upravnog odbora, koje je odradilo sve potrebne predradnje za ovu svečanu sjednicu. Izabrano Radno predsjedništvo nastavilo je vođenje sjednice po Dnevnom redu.

Izvješće o radu KUD-a Belec u 2017. godini prezentirala je predsjednica. Kratkim presjekom kroz prve četiri godine rada, kroz izvješća po svakoj sekciji zasebno moglo se jasno zaključiti da su sve sekcije KUD-a radile aktivno, postizale rezultate.

Izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju KUD-a Belec u 2017. godini blagajnica je transparentno prezentirala sa jasnim prikazima prihoda i rashoda tijekom godine.

Razrješenjem starih tijela upravljanja uslijedio je izbor novih. Članovi su svoje povjerenje dali novoj staroj predsjednici Martini Koledić. Nakon predstavljanja novih kandidata, izabran je i novi Upravni odbor u sastavu Martina Koledić, Jurica Vukić, Milica Buden, Martina Vukić, Marija Hanžek, Goroslav Vuk, Matija Ožvald, Jasna Polanović i Jasmina Petrinec te novi Nadzorni odbor u sastavu Verica Havoić, Martina Topolski i Tomislav Bočkaj.

Nova predsjednica zahvalila je članovima na povjerenju, čestitala novim članovima  Upravnog i Nadzornog odbora te iznijela program rada za 2018. godinu koji su pripremili voditelji sekcija u suradnji sa stručnim voditeljima te prijedlog o smanjenju članarina koji je i usvojen.

Posložimo li kronološki aktivnosti KUD-a od prvog nastupa i velikog međunarodnog projekta, osvojene nagrade Bajka na dlanu, najboljim tamburašima u županiji, drugog projekta i brojnim novim članovima dječje sekcije, tri samostalne manifestacije i nebrojene nastupe diljem države, do današnjeg dana, dolazimo do konačanog zaključaka – rad KUD-a Belec je dobar i kvalitetan, bavimo se temeljnom misijom – čuvanjem kulturne baštine našeg zavičaja od zaborava i zato idemo hrabro dalje jer tek su nam četiri.

Zapisnik

Izmjene i dopune Poslovnika o radu

Izvjesce o radu za 2017.godinu

Financijsko izvjesce za 2017.godinu

Izvjestaj nadzornog odbora

Program rada za 2018.godinu

Odluka o iznosu clanarina

Odluka o imenovanju osoba ovlaštenih za zastupanje

 

 

 

 

 

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za A tek nam je četiri