Belec

Održan prvi sastanak folklorno i etno sekcije KUD-a Belec

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Jučer je u Osnovnoj školi u Belcu održan prvi sastanak folklorne i etno sekcije s voditeljicama sekcija. Voditeljica folklorne sekcije je Anita Petanjek-Macan iz Mača, a voditeljica folklorne sekcije je Zorica Škof iz Gornje Batine.

Na sastanku se okupilo nekoliko desetaka mještana Belca i susjednih naselja koji su i formalno postali članovi KUD-a Belec, tj. popunili pristupnice, uplatili članarinu i dobili svoje iskaznice.

Ujedno se pozivaju svi potencijalni članovi KUD-a koji žele sudjelovati u nekoj od sekcija KUD-a, ili kao podupirajući članovi KUD-a da se učlane u KUD Belec. Sve potrebne informacije oko učlanjenja možete dobiti na klikom ovdje. Aktivni članovi na pristupnici trebaju označiti sekcije u kojima bi željeli sudjelovati. Trenutno sve sekcije nisu oformljene, a one će se oformljavati kada se pojavi dovoljno veliki interes za svaku pojedinu sekciju i nađe voditelj sekcije.

Jučerašnja atmosfera je bila vrlo pozitivna, a broj odazvanih budućih članova KUD-a obećava dobar i kvalitetan rad i ispunjenje zacrtanih ciljeva KUD-a na zadovoljstvo KUD-a Belec i mještana Belca i okolnih naselja.

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Održan prvi sastanak folklorno i etno sekcije KUD-a Belec