Belec

1. “Mala ljetna trzalica” u Belcu

Iako nas je kratka kiša podsjetila na čari programa na otvorenom, koncert smo ipak hrabro održali kako smo i planirali, 26. srpnja 2020. u parku u Belcu, uz provođenje i poštivanje mjera Stožera civilne zaštite RH.

U sklopu projekta “Mala ljetna trzalica” ovim koncertom prikazali smo rad tamburaške sekcije koja u ovim teškim vremenima jedina može biti aktivna.

Ciljevi projekta su promocija kulturno-umjetničke djelatnosti, angažman i uključivanje djece i mladih u razvoj društvene zajednice, turistička promocija mjesta. Projektom će se mlade upoznati sa tradicijskom glazbom i glazbalima Hrvatskog zagorja, te ih na zanimljiv, ujedno edukativni način pokušati uključiti u rad amaterskih udruga čime ih se potiče na kvalitetnije iskorištavanje slobodnog vremena. Nadamo se da će se situacija sa Covid 19 epidemijom smiriti i da ćemo moći održati još jedan koncert ovakvog tipa na jesen. Predviđeno trajanje projekta je od srpnja do studenoga 2020.

Osim što se najavljenim koncertom želi prezentirati rad tamburaške sekcije u udruzi, i time animirati buduće članove, ovo je ujedno i mali poklon mještanima Belca, kako bi se malo skrenule misli sa ovih čudnih i teških vremena.

Fotografije su prekrasne, ambijent savršen koji se pokazao kao sjajan potencijal za buduća događanja.

Hvala svim divnim ljudima koji su nas podržali.

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za 1. “Mala ljetna trzalica” u Belcu