Belec

Kud Belec na blagdanu Snježne Gospe u Belcu

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Jučer, 05. kolovoza 2014. godine, KUD Belec ponovno je predstavio svoje djelovanje sumještanima iz Belca i gostima. Nakon probijanja leda za blagdan Duhova, ovaj put KUD je imao prilike predstaviti mnogo više aktivnosti, budući da KUD iz tjedna u tjedan napreduje i razvija nove sekcije koje marljivo rade.

Predstavljanje KUD-a u Belcu

Prilikom predstavljanja KUD-a Belec, mještani i gosti su se mogli počastiti kolačima koje su napravile spretne ruke naših članica, pogledati starinske narodne nošnje, odjeću i obuću te donirati KUD prema svojim željama i mogućnostima.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su barem nakratko zastali na štandu KUD-a Belec, kao i onima koji su dali svoje donacije.

Podsjećamo sve koji se žele baviti ovakvom vrstom aktivnosti, a još se nisu učlanili u KUD, da se i dalje mogu učlaniti u KUD Belec te svojim sudjelovanjem doprinijeti očuvanju belečke kulturne baštine, stvaranju novih običaja te razvoju društva na općenitoj razini. Također, pozivamo sve koji imaju bilo kakvih pitanja vezano uz djelovanje KUD-a i koji žele dati komentar KUD-u, bilo da je on pozitivan ili negativan, da se također pridruže i daju svoj doprinos na takav način. Malo smo mjesto i trebamo se držati zajedno, a preduvjet za to je iskrena dvosmjerna komunikacija.

Sve svoje fanove molimo da se još malo strpe do prvog pravog nastupa aktivnih sekcija KUD-a Belec koji će biti u sklopu priredbe “Tu v Belcu sme doma” krajem devetog mjeseca. I mi, kao i vi, jedva čekamo taj dan!

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija od jučer, a za puni doživljaj rada i atmosfere u KUD-u nam se osobno pridružite na narednim aktivnostima KUD-a.

Vidimo se doma! U Belcu… jer “Tu v Belcu sme doma”!

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Kud Belec na blagdanu Snježne Gospe u Belcu