Belec

Priredba “Tu v Belcu sme doma” predstavljena na Radio Zlataru

Danas, 19. rujna 2014. na Radio Zlataru predstavljen je program 4. priredbe “Tu v Belcu sme doma” koja se odvija u sklopu 45. Dana kajkavske riječ. Veselu belečku delegaciju, koja je ponosno predstavila rezultate rada belečkih udruga, škole i mještana, činili su: ravnateljica OŠ Belec, tajnica HPD Belecgrada, članica Upravnog odbora KUD-a Belec Verica Havoić; predsjednica Belečkih mažoretkinja, članica DVD-a Belec, tajnica Vatrogasne zajednice grada Zlatara Višnja Škof; dopredsjednik KUD-a Belec, bivši igrač NK Mladost Belec Jurica Vukić; te trener limača NK Mladost Belec, član KUD-a Addison Dratibi.

Članovi naše delegacije govorili su o aktivnostima koje su se odvijale u belečkom kraju u posljednje vrijeme, a vezano uz društveni život Belca i okolice te su predstavili program “Tu v Belcu sme doma” koji će se održati u nedjelju 21. rujna u centru Belca. Također, naše udruge će sudjelovati i u drugim dijelovima programa 45. Dana kajkavske riječi koji se održavaju u Zlataru, a led probijaju Belečke mažoretkinje i učenici OŠ Belec koji nastupaju već danas na otvorenju manifestacije.

Za sve one koji su propustili emisiju, mogu je preslušati preko ovog linka. Potrebno je skinuti datoteku i pokrenuti je u Winampu ili Windows Media Playeru.

tbsd2014_mali

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Priredba “Tu v Belcu sme doma” predstavljena na Radio Zlataru