Belec

Obrti, tvrtke i OPG-ovi, reklamirajte se na webu KUD-a Belec!

KUD Belec poziva fizičke (obrti) i pravne osobe koje podupiru rad KUD-a da pomognu radu KUD-a i steknu mogućnost reklamiranja na webu.

Kulturno umjetničko društvo Belec prima novčane i druge donacije od različitih fizičkih i pravnih osoba koje podupiru rad članova KUD-a Belec. Kako bi se zahvalili za donaciju, članovi KUD-a Belec će pravnim osobama i obrtima ponuditi mogućnost postavljanja reklame u obliku web bannera na službene web stranice KUD-a Belec.

U slučaju nenovčanih donacija (donacije u naturi, posudbe inventara, usluge čije troškove je podmirio donator, i bilo kakva pomoć koju je KUD dobio koja se ne izražava financijski i materijalno), dogovorno se određuje postavljanje web bannera na web stranicu.

Web stranica KUD-a Belec ima korektnu posjećenost čime se osigurava vidljivost postavljenih web bannera. Posjetitelji web stranice su uglavnom domaći ljudi s geografskog područje županije i susjednih županija, a bilježimo i međunarodne posjetitelje. KUD Belec će kontinuirano raditi na diseminacijskim aktivnostima svoje djelatnosti preko web stranice kako bi se osigurala kontinuiranost u posjećenosti web stranice. U slučaju donacija od strane fizičkih i pravnih osoba čije reklamiranje bi se moglo negativno odraziti na KUD, web banner neće biti postavljen.

U današnje vrijeme brzih promjena na tržištu te snažnih marketinških aktivnosti preko raznih kanala, nije zgorega imati još jednu reklamu – na webu KUD-a Belec.

Za sve informacija, javite se na info@kud-belec.hr.

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Obrti, tvrtke i OPG-ovi, reklamirajte se na webu KUD-a Belec!