Belec

(Božićne) aktivnosti KUD-a Belec

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Članice i članovi KUD-a Belec aktivno su provodili Božićne dane kreativno i kvalitetno spajajući ugodno s korisnim.

Tako je prema najavama nakon mise polnoćke, ispred prostora Crkve, nastupila sekcija KUD-a Vokalno-instrumentalni sastav koji je izveo nekoliko pjesama iz svog repertuara, a između ostalog tu se i našla “Pjesma Belcu” za koju se očekuje da će postati i svojevrsna himna KUD-a Belec. Uz to, članovi KUD-a su dijelili kuhano vino i čaj te čestitali aktualne blagdane.

Na Božić, nakon podnevne mise, u crkvi jer održan kratki program kojeg su izvele sekcije KUD-a Belec: Sekcija zborskog pjevanja i Tamburaška sekcija. Svojom herojskom izvedbom oduševili su okupljeno mnoštvo da nakon svake pjesme zaradili gromoglasni pljesak publike.

27. prosinca održale su se već nove aktivnosti. U 18. sati u školi je održana prezentacija projekta “Go, go, NGO!“, a nakon toga u opuštenom i veselom okruženju je održano druženje članova KUD-a u prostorijama KUD-a.

Na ovaj način proslavili smo kraj jedne kalendarske godine, ali još uvijek ne i kraj jedne godine djelovanja KUD-a Belec. U ovom kratkom razdoblju napravljeno je mnogo i ponosni smo na to.

Ovim putem svim čitateljima našeg weba čestitamo Božićne i Novogodišnje blagdane i puno uspjeha u novoj godini.

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za (Božićne) aktivnosti KUD-a Belec