Predavanje o ovisnosti modernog doba

Kulturno umjetničko društvo Belec u partnerstvu s Gradskim društvom Crvenog križa i Osnovnom školom Belec provodi projekt “Pleši, pjevaj – igricama odolijevaj 2.0” odobren od Krapinsko-zagorske županije na Natječaju za sufinanciranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva.

U sklopu jedne od radionica, 24.10.2019 u Galeriji izvorne umjetnosti u Zlataru održano je predavanje na temu “Ovisnost modernog doba”, predavač je bio doc. dr. sc. Ante Bagarić, dr.med., spec. psihijatar, pročelnik Zavoda za liječenje bolesti ovisnosti Klinike za psihijatriju bolnice Vrapče, profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predavanju su prisustvovali roditelji i djeca – sudionici projekta, partneri GDCK Zlatar, te drugi stručnjaci koji se bave edukacijom i zdravljem djece i mladih. Hvala doktoru i svima koji su se odazvali, posebno djeci koja su se uključila u obradu aktualne teme projekta.

KUD Belec će nastaviti rad sa djecom na zanimljiv, njima prihvatljiv način. I dalje ćemo spajati tradicionalno i moderno i na taj način upoznavati djecu sa kulturom i tradicijom našega kraja.

 Fotografije

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)