Na tem mladem letu, Belec 2020.

5. siječnja 2020, u našoj prekrasnoj crkvi Marije Snježne u Belcu, održan je 5. Novogodišnji koncert “Na tem mladem letu”. Publika je imala prilike i ove godine uživati u koncertom programu sa tradicionalnim skladbama koje su izveli zborovi i solisti uz pratnju tradicionalnih instrumenata.

„Nebo želja“ i masovno puštanje lampiona kao planirana uvertira koncertu, zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta nažalost nije održano.

Otvorenje koncerta u prepunoj crkvi Marije Snježne uprizorili su članovi KUD-a Belec, a ljepoti te večeri posebno su doprinijeli zlatni glasovi župnog zbora Majke Božje Snježne, Rajka Suhodolčana i muškog vokalnog sastava „Sinovi atara“. Izvođači su svojim prekrasnim izvedbama oduševili, do posljednjeg mjesta ispunjenu prakrasnu baroknu crkvu. Veliko im hvala svima na odazivu!

Svim sudionicima i partnerima belečkoga novogodišnjeg koncerta zahvalila je predsjednica KUD-a Martina Koledić, kao i zamjenik gradonačelnice Zlatara, Stanko Majdak, a na početku pozdravnu je riječ uputio belečki župnik Milan Pušec. Belečki Novogodišnji koncert bio je šlag na tortu Zlatarskoj božićnici koja je ovim koncertom završila.

Zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos u su organizaciji ovog koncerta. Najljepše sto se moglo desiti u ovo blagdansko vrijeme je zajedništvo svih mještana Belca okupljenih u raznim udrugama i to je rezultiralo jako dobrim koncertom što se moglo vidjeti na licima razdragane publike.

Do neke nove prilike KUD Belec vam želi sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Fotografije

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)