Belec

KUD Belec ponovno u Opatiji

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

U četvrtak 22. lipnja članovi KUD-a Belec gostovali su u Opatiji u sklopu održavanja World conference OMEP koja okuplja ljude koji se bave odgojem i obrazovanjem djece rane i predškolske dobi.

KUD Belec pozvan je da svečani dio, na prekrasnoj gala večeri, kao iznenađenje sudionicima, predstavi kulturnu baštinu Hrvatske.  U predivnoj dvorani hotela Royal KUD Belec predstavio je kulturnu baštinu Hrvatskog-zagorja, a sudionici konferencije koji su se okupili bili su vidno iznenađeni i razdragani odličnim izvedbama sekcije folklornog pjevanja te tamburaške i folklorne sekcije KUD-a Belec. U istom je trenutku razglednica Hrvatske kulturne baštine i KUD-a Belec iz Opatije otišla u 57 zemalja svijeta.

Razdragani i ponosni članovi KUD-a Belec ovaj nastup i pljesak 300 sudionika iz 57 zemalja svijeta shvatili su kao najljepši poklon za svoj  trud i zalaganje u promicanju tradicije svojega kraja.

Zahvaljujemo OMEP-u Croatia na pozivu i veselimo se svakoj novoj prilici za druženje sa ovom svjetskom hvalevrijednom neprofitnom ozganizacijom.

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za KUD Belec ponovno u Opatiji