Belec

Svečana sjednica povodom 10 godina KUD-a Belec

Svečana sjednica povodom 10 godina KUD-a Belec održana je 7. travnja 2024. godine u Multimedijalnom centru u Belcu.

Tom je prigodom postavljena i izložba o KUD-u Belec i Belcu koja ostaje otvorena za posjetitelje do 14. travnja.

Sjednicu je otvorila dječja sekcija izvedbom himne, zatim je predsjednik KUD-a pozdravio prisutne, a nakon toga je slijedila projekcija dokumentarnog filma o radu i uspjesima KUD-a u 10 godina rada.

Podijeljena su priznanja i zahvalnice podupirajućim članovima, aktivnim članovima, voditeljima, partnerskim udrugama pojedincima i institucijama koje su doprinijele radu KUD-a u proteklih 10, odnosno 5 godina.

Sjednici su prisustvovali i: Martina Jakuš, dopredsjednica Zajednice amatera kulturno-umjetničkih udruga Krapinsko-zagorske županije, Danijela Findak, predstavnica gradskog vijeća grada Zlatara, Jasenka Auguštan Pentek, gradonačelnica grada Zlatara, Davor Kljak, predstavnik županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije, Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije te predstavnici partnerskih udruga.

Hvala svima koji su prisustvovali i onima koji to nisu mogli, ali su bili uz nas i dio nas! 10 godina ne čini se mnogo, ali iza njih stoji itekako puno rada, truda, odricanja, učenja, pokušavanja i nešto neuspjeha, ali i puno više uspjeha, zadovoljstva, lijepih uspomena i iskustava. Postigli smo više nego što smo uopće mogli sanjati!

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Svečana sjednica povodom 10 godina KUD-a Belec