Belec

Zapaženi nastupi naših najmlađih!

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

Učenici Osnovne škole Belec, Područne škole Petruševec, predškolci te Sudionici projekta Hajd’ u kolo, dječice! mali tamburaši i folkloraši u utorak 30. svibnja nastupili su na koncertu u čast 175. rođendana Osnovne škole Belec. Svečani koncert održao se u Vatrogasnom domu Belec, a priredile su ga učiteljice Mirjana Horvat i Ines Bručić.

U utorak 30. svibnja 2017. godine održan je koncert „Školi za 175. rođendan“ na kojem su nastupili svi učenici Osnovne škole Belec. Čast nam je što su se i sudionici projekta Hajd’ u kolo, dječice! također mogli predstaviti prigodnim glazbenim i plesnim ostvarenjima. Tako je dječja tamburaška sekcija izvela slavonsku narodnu skladbu Rukavice.

U srijedu 31. svibnja u Područnoj školi Petruševec održana je  priredba i izložba povodom 80 godina školstva u Petruševcu. Priredbu su svojim nastupom upotpunili i naši mali tamburaši.

U petak 2. lipnja mali folkloraši izveli su koreografiju „Igre, pjesme i plesovi središnje Hrvatske“. Uz Dan otvorenih vrata škole, uzvanici i posjetitelji mogli su razgledati narodne nošnje, tradicijske igračke i upoznati se s napjevima koje su sudionici projekta marljivo učili tijekom proteklih mjeseci.

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Zapaženi nastupi naših najmlađih!