Belec

Poziv novim članovima

IMG_3765

Drage Belčanke, Belčani i prijatelji Belca,

Ukoliko želite uživati u pjevanju, plesanju i sviranju, pozivamo vas da se priključite u neku od sekcija Kulturno umjetničkog društva Belec!

Sada kada ste vidjeli naš prvi nastup, promocije na blagdane Duhova i Snježne Gospe te nastup na Fio showu, priključite se u jednu od sekcija te uživajte i radite s nama.
Kulturno umjetničko društvo Belec postoji manje od šest mjeseci i u ovom kratkom vremenu napravili smo jako puno. Počela je sa radom folklorna sekcija koja broji oko 30 članova svih životnih dobi, tamburaška sekcija čiji vrijedni članovi su već zasvirali prve note na našem prvom nastupu, etno sekcija čiji članovi su nam omogućili da na prvom nastupu izgledamo kao pravi profesionalci u bakinim nošnjama, vokalno instrumentalni sastav (VIS) koji nas je kroz sve manifestacije uveseljavao dobro nam znanim taktovima zagorskih popevki, a planira se i prvo gostovanje u Vrbovskom.

Planovi su nam veliki, a Vi možete pomoći u njihovoj realizaciji i kreiranju novih ideja. Sve ovo radimo kako se naše mjesto, kultura i običaji nebi zaboravili i kako bi ih se naša djeca sjećala. Dodatno, radeći sve ovo, usvajamo i različita nova znanja o područjima u kojima nismo stručni, a koja nam mogu koristiti i u svakodnevnom životu, međusobno se upoznajemo, družimo, tješimo, stvaramo prijateljstva…

Za sve informacije možete se obratiti na brojeve telefona, mailom ili osobno:

  • Martina Koledić, 098/99 52 373, martina@kud-belec.hr- predsjednica,
  • Jurica Vukić, 091/56 82 463,  jurica@kud-belec.hr – dopredsjednik.

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Poziv novim članovima