Belec,  Dječja folklorna sekcija,  Etno sekcija,  Folklorna sekcija,  KUD Belec,  Projekti,  Sekcija folklornog pjevanja,  Tamburaška sekcija,  Vokalno-instrumentalni sastav

Završetkom projekta Go, go, NGO!, KUD Belec dobio manifestaciju

OAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

20. i 21. kolovoza 2016. veselo je proslavljen uspješan završetak projekta „Go, go, NGO!“. Manifestacijom „KUD Belec i prijatelji“ željeli smo svojim sumještanima priuštiti malo veselja, ali i priliku da na pozornici gledaju najbolje KUD-ove u županiji. Tako smo u subotu 20. kolovoza mogli uživati u nastupima naših dragih prijatelja i partnera: KUEU „Kaj“ Zlatar Bistrica, KUD „Ljudevit Gaj“ Mače, KUD Lobor , ŽVS „Kušlec“ KUD-a općine Konjšćina i domaćina KUD-a Belec koji je na manifestaciji nastupio sa svim svojim sekcijama. Nakon završetka kulturno-umjetničkog programa, večer je začinjena odličnim koncertom TS Gazde. U nedjelju, 21.kolovoza održana je “Večer polke i valcera”. Na reviji zagorskih sastava nastupili su: Zagorski sekstet KUD-a Belec, TDI band, Štimung Zagorja, AZ live band, Dečki z bregov i OZ band.

42

Iako smo manifestacijom obilježili kraj međunarodnog projekta, KUD Belec se nada da će ona postati tradicionalna, što je velika želja članova KUD-a, a količina posjetitelja i veselje na licima prisutnih također dokazuju da je ovakva manifestacija itekako potrebna i poželjna u našem mjestu. Dakle, vidimo se dogodine, na trećoj manifestaciji „KUD Belec i prijatelji“.

Zahvaljujemo gostima na predivnim nastupima i aktivnostima kojima su doveli projekt do izvrsnosti.

Na kraju, nažalost, moramo se osvrnuti na natpise i slike koje su objavljene nakon završetka manifestacije, a objavljene od strane političkih opcija. KUD Belec je nevladina organizacija i kao takva se ograđuje od bilo kakve političke pristranosti, a što nam stoji i u Statutu KUD-a. Naš primarni i jedini zadatak i cilj je očuvanje i njega kulturne baštine.

 

 

Komentari na post (zahtijeva login preko Facebooka)

Komentari isključeni za Završetkom projekta Go, go, NGO!, KUD Belec dobio manifestaciju